Executive coaching \ Leiderschap \ Frisse blik

Systemisch werkEN MET PAARDEN - Paardencoaching

x

Als wij de wijsheid en beweging van de paarden volgen brengen zij ons telkens tot de kern! Ze nemen ons mensen mee naar de diepere laag van ons zijn. Hier mogen we samen werken om tot heelheid en ontwikkeling te komen met voluit leven als doel! Zonder oordeel en vanuit liefde, precies dat aanrakend wat aandacht en energie nodig heeft.

 

Kijk onderaan deze pagina voor de agenda.

 

Wij werken graag met de systemische wijsheid van paarden tijdens de workshops en coachsessies. Iedereen maakt deel uit van verschillende systemen, zoals familie, werk of vriendenclub. Al die verschillende systemen hebben zowel bewust als onbewust invloed op ons gedrag. Met de wijsheid van paarden kunnen onze patronen zichtbaar worden gemaakt. Paarden zijn kuddedieren én vluchtdieren en voelen continu aan wat nodig is om een situatie veilig te laten zijn. Daarmee zijn paarden volledig in het hier en nu. Vanuit die kracht laten paarden ons mensen zien wat er speelt bij iemand en wat aandacht nodig heeft. Zonder oordeel en vanuit liefde. Door het inzetten van representanten voor onderdelen van of mensen in het systeem kan inzicht worden verkregen in wat aan de orde is. Als coach duiden wij wat de paarden laten zien. Tijdens de sessie kunnen eventuele verstoringen zichtbaar worden gemaakt en bestaat de mogelijkheid om de systemische principes te herstellen: de eigen plek in te nemen, de balans tussen geven en nemen en/of het respecteren van de ordening van het leven.

 

Vanuit deze kracht werken wij graag samen met paarden, zowel met teams als met het individu.

 

Teamcoaching

Met organisatieteams werken we aan het zichtbaar maken van de teamdynamiek en het onderkennen van de ‘onzichtbare’ patronen in de groep. Met de paarden wordt bloot gelegd wat er speelt en kunnen ordening en balans worden hersteld. Het team kan vervolgens de energie volop laten stromen, waarbij ieder teamlid haar of zijn eigen positie volledig kan innemen en van daaruit kan bijdragen aan het geheel. Wij werken op verschillende locaties in Nederland en wat we doen is maatwerk afgestemd op de situatie en vraag.

 

Individu

Wil jij meer inzicht in wat jou drijft? Merk je dat je vast zit in patronen en wil je deze doorbreken? Eens kijken wat jou tegenhoudt om de volgende stap in je leven te zetten? Kom dan naar een coachdag en laat je coachen met de wijsheid van paarden.

 

Je kunt je inschrijven als individu, met je gezin of met vrienden. Tijdens deze dag is het mogelijk om een vraag in te brengen of om als representant deel te nemen. Als je een vraag of thema inbrengt dan ga je aan de slag met jouw eigen situatie. Als representant kan je als iets of iemand uit het systeem van de vraaginbrenger ingezet worden. Daarbij kun je bijvoorbeeld staan voor de partner, de moeder, de vader, het verlangen, het dilemma of noem maar op bij de coaching van iemand anders. Hiermee raak je vaak ook iets van jezelf aan.

 

Prijs voor een coachsessie met inbreng van een coachvraag is € 245 voor particulieren (met factuur € 345 excl. BTW) en als representant € 75 (met factuur € 95 excl. BTW). Koffie/thee, wat lekkers, fruit en een gezonde lunch zijn bij de prijs inbegrepen. De coachdagen worden verzorgd in samenwerking met collega-coach Iris Garnier, wij zijn beide door Kifungo gecertificeerd coach voor het Systemisch/Sjamanistisch Werken met Paarden.

 

Heb je een vraag? Of wil je je aanmelden? Stuur mij dan een bericht. Wil je weten wat ik kan betekenen voor je team of jouw organisatie? Laten we snel een afspraak maken.

 

De open inschrijving coachdagen zijn in principe van 10:15 tot 16:00 uur. Per coachdag is ruimte voor maximaal vier vraagstellers en circa vier representanten. De data voor het eerste halfjaar van 2020 zijn:

 

Abcoude/Amsterdam:

woensdag 22 januari - organisatiesessie (vol)

maandag 3 februari - organisatiesessie (vol)

dinsdag 4 februari - organisatiesessie (vol)

woensdag 12 februari - open inschrijving

donderdag 27 februari - organisatiesessie (vol)

zondag 29 maart - open inschrijving (nog 1 plek)

vrijdag 3 april - open inschrijving (vol)

zondag 19 april - organisatiesessie (gereserveerd)

zondag 31 mei - open inschrijving

 

Berghem/Oss:

vrijdag 3 januari - gezinssessie (vol)

zondag 2 februari - open inschrijving (vol)

woensdag 15 april - open inschrijving

woensdag 20 mei - open inschrijving

 

Munay Pacha* - reis mee naar de dimensie van liefde

Van 16 tot 22 juni 2020 reizen wij met maximaal 8 personen naar Mindo in Ecuador waar we gaan werken met verstilling, natuur en een kudde paarden. Tevens ontmoeten we sjamanen die ons meenemen in de aloude wijsheid van de Quechua cultuur. Wil je mee op reis, neem dan contact op.

<

>