Executive coaching \ Leiderschap \ Frisse blik

>

x

Systemisch werkEN MET PAARDEN - Paardencoaching

Als wij de wijsheid en beweging van de paarden volgen brengen zij ons telkens tot de kern! Ze nemen ons mensen mee naar de diepere laag van ons zijn. Hier mogen we samen werken om tot heelheid en ontwikkeling te komen met voluit leven als doel! Zonder oordeel en vanuit liefde, precies dat aanrakend wat aandacht en energie nodig heeft.

 

Ik werk graag met de systemische wijsheid van paarden. Iedereen maakt deel uit van verschillende systemen, zoals familie, werk of vriendenclub. Deze systemen hebben zowel bewust als onbewust invloed op ons gedrag. Met de paarden kunnen onze patronen zichtbaar worden gemaakt. Paarden zijn kuddedieren én vluchtdieren en voelen continu aan wat nodig is om een situatie veilig te laten zijn. Daarmee zijn paarden volledig in het hier en nu. Vanuit die kracht laten paarden ons mensen zien welk thema speelt en wat aandacht nodig heeft. Als begeleider duid ik wat de paarden laten zien. Door het inzetten van representanten voor iets of iemand in het systeem bestaat de mogelijkheid om de balans te herstellen en te helen.

 

Vanuit deze wijsheid werk ik graag samen met paarden, zowel met teams, groepen als individueel. Kijk in de agenda voor de coachdagen.

 \ INDIVIDUELE COACHING

Laat het paard je helpen meer inzicht te krijgen in jezelf, anderen en het leven. Wil jij weten wat jou echt drijft? Merk je dat je vast zit in patronen en wil je deze doorbreken? Of eens kijken wat jou tegenhoudt om de volgende stap in je leven te zetten? Kom dan naar een coachdag en laat je coachen met de wijsheid van de paarden.

 

Je kunt je inschrijven als individu, met je gezin of met vrienden. Tijdens deze dag is het mogelijk om een vraag in te brengen of om als representant deel te nemen. Als je een vraag of thema inbrengt dan ga je aan de slag met jouw eigen situatie. Als representant kun je als iets of iemand uit het systeem van de vraaginbrenger ingezet worden. Daarbij kun je bijvoorbeeld staan voor de partner, de moeder, de vader, het verlangen, het dilemma of noem maar op bij de coaching van iemand anders. Hiermee raak je vaak ook iets van jezelf aan.

 

Prijs voor een coachsessie met inbreng van een coachvraag is €275 voor particulieren (met factuur €395 excl. BTW) en als representant €75 (met factuur €95 excl. BTW). Koffie/thee, wat lekkers, fruit en een gezonde lunch zijn bij de prijs inbegrepen. De open inschrijving coachdagen zijn in principe van 10:15 tot 16:00 uur. Per coachdag is ruimte voor maximaal vier vraagstellers en circa vier representanten. De coachdagen worden verzorgd in samenwerking met collega Iris Garnier, wij zijn beide door Kifungo gecertificeerd coaches voor Systemisch/Sjamanistisch Werken met Paarden.

 

\ AGENDA

De eerstvolgende dagen met open inschrijving zijn op:

• Zondag 3 januari

• Dinsdag 26 januari

• Vrijdag 5 februari

• Dinsdag 2 maart

• Vrijdag 19 maart

• Dinsdag 6 april

• Zondag 18 april

• Vrijdag 30 april

• Dinsdag 18 mei

• Vrijdag 4 juni

• Zondag 20 juni

• Vrijdag 2 juli

 

Kijk voor de meest actuele informatie over beschikbaarheid of locatie op

https://www.facebook.com/Systemischcoachenmetpaarden.

 

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen of ben je geïnteresseerd in een privécoaching, stuur mij een bericht of bel mij.

 

 

 

 

 

\ TEAMCOACHING

Met organisatieteams werken we aan het zichtbaar maken van de teamdynamiek en het onderkennen van de ‘onzichtbare’ patronen in de groep. Met de paarden wordt bloot gelegd welke thema’s spelen en kunnen ordening en balans worden hersteld. Het team kan vervolgens de energie volop laten stromen, waarbij ieder teamlid haar of zijn eigen positie volledig kan innemen en van daaruit kan bijdragen aan het geheel.

 

Aan de hand van een intake-gesprek met de opdrachtgever wordt de inhoud van de workshop bepaald. Afgestemd op de actuele situatie en leerbehoefte van het team. Daarbij wordt ook bepaald hoe ‘diep’ de reflecties mogen gaan. Tijdens de workshop worden theorie en praktijk met elkaar afgewisseld. De deelnemers worden gestimuleerd om uit de ‘comfort zone’ te stappen en nieuwe manieren van kijken, acteren communiceren te ervaren. Ervaring met paarden is niet relevant.

 

Wil je weten wat ik met de paarden kan betekenen voor jouw team of organisatie? Laten we snel een afspraak maken.