Executive coaching \ Leiderschap \ Frisse blik

Executive coaching

x

<

>

Je bent ambitieus en talentvol. Je carrière raakt in een stroomversnelling en je schopt het tot manager, directeur of CEO. Je hebt al veel bereikt in je leven. De verantwoordelijkheden nemen toe en jouw voorbeeld doet volgen. Ben jij in staat om alles te geven en vraag jij jezelf af wat jij nu zelf nodig hebt? Het is tijd voor nieuwe perspectieven.

 

Executive coaching biedt een heldere kijk in de spiegel en een frisse kijk op je (werk)omgeving. Samen maken we hindernissen zichtbaar en obstakels transparant. Motivatie van binnenuit wordt versterkt met een frisse blik van buiten; scherp op de persoon en de werkcontext.

 

Iedere coachvraag is anders, net als ieder mens. Met gebruik van beproefde en vernieuwende methoden – en vooral met aandacht – wordt het traject op het lijf geschreven. Samen komen we tot de kern en creëren we de ruimte om keuzes te maken, patronen te doorbreken en nieuwe wegen te verkennen. Groeien vanuit het niet-weten, vrij van oordelen en met resultaat.

 

Coaching voor professionals door professionals. Voor leiders en ambitieuze professionals. Op mijn coachlocatie, jouw werkplek, onderweg of wandelend door het Oosterpark. Meer weten? Neem gerust contact op.

 

Het coachen doe ik ook frequent met de ondersteuning van paarden, kijk voor meer informatie bij Coachen met paarden