Executive coaching \ Leiderschap \ Frisse blik

>

x

Executive coaching -

De diepte in met beide benen op de grond

Iedere coachvraag is anders, net als ieder mens. Daarom een intens en ervaringsgericht persoonlijk programma van 3 maanden afgestemd op jou. Met gebruik van beproefde en vernieuwende methoden – en vooral met aandacht – wordt het traject op jouw lijf geschreven. Zodat je volop kunt ervaren, want met praten alleen kom je er niet.

Samen komen we tot jouw kern en creëren we de ruimte om keuzes te maken, patronen te doorbreken en nieuwe wegen te verkennen. Groeien vanuit het niet-weten, vrij van oordelen en met resultaat. Coaching voor professionals door professionals.

 

“Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.” ~ Carl Gustav Jung

 

Gedurende 3 maanden zien we elkaar om de week en gaan we:

 

\ WAAR-NEMEN

We verdiepen jouw waarnemingsvermogen. Iedereen heeft een eigen kijk op zijn leven en die gaan we verdiepen zodat je meer in je mars hebt om jezelf en je omgeving werkelijk waar te nemen. Niet alleen vanuit je hoofd begrijpen, maar met hart en ziel voelen. Weten wie jij werkelijk bent, wat jou drijft en waar je naartoe wilt. En waar kan dat nou beter dan buiten in contact met de natuur. Wake-up your senses!

 

\ BEWUSTWORDEN

Ik loop een dag met je mee in jouw dagelijkse praktijk. Zo hoef je niet te vertellen hoe jij denkt dat het is, maar zie ik hoe het werkelijk is. Jouw (veelal onbewuste) overtuigingen en gedragspatronen maken we zichtbaar. En daarmee de invloed hiervan op je omgeving en op de effectiviteit van jouw functioneren. Eenmaal bewust kunnen we eventuele verstoringen constateren en herstellen.

 

\ HER-INNEREN

Zonder oordeel accepteren wie jij helemaal bent en wat allemaal deel van jou is, om te gaan her-inneren. Met de wijsheid van de paarden gaan we met beide benen op de grond de diepte in. Je wordt door mij begeleid in een veilige setting. Waarin je mag ervaren wat nodig is om jouw verstoringen weg te nemen. Met inzichten en transformatie die voor jou passend en blijvend is. En energie die volop stroomt.

 

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?