Skip to content

De diepte in met beide benen op de grond
Zakelijk succesvol èn dicht bij jezelf 

Door samenwerking tussen hoofd, hart en ziel creëer je vrijheid, krijg je meer energie, word je effectiever en bouw je aan jezelf. En daarmee word je bezield leider van jouw leven. Zakelijk succesvol zijn èn dicht bij jezelf blijven. Durf jij jouw waarheid te spreken en naar je verlangen te luisteren? Stap de diepte in door volop in de ervaring te gaan.

WAT KAN IK VOOR JOU BETEKENEN

EXECUTIVE COACHING

Iedere coachvraag is anders, net als ieder mens. Daarom een intens en ervaringsgericht persoonlijk programma afgestemd op jou. Met gebruik van beproefde en vernieuwende methoden – en vooral met aandacht – wordt het traject op jouw lijf geschreven. Zodat je volop kunt ervaren, want met praten alleen kom je er niet.

PAARDENCOACHING

Ervaar als individu of als team hoe het is om met de paarden een kudde te vormen en te ervaren welke wijsheid zij inbrengen. Paarden stellen het belang van de kudde voor het individuele belang en daarin ligt een schat aan wijsheid. Helemaal in het hier en nu en zonder oordeel verkennen waar jouw kracht ligt en hoe je die kunt bereiken.

Je leert niets nieuws, wel geef ik je toegang tot je hele zelf. We doen niets weg, je bent al helemaal goed zoals je bent.

Mensen zijn vooral grootgebracht met ontwikkeling van het hoofd. Dat levert veel kennis op die je ver brengt, alleen benut je niet alles wat je in je hebt. Wetenschappelijk is aangetoond dat wij over een diepere en grotere intelligentie beschikken als we naast ons hoofd ook ons hart en onderbuik mee laten doen.

 \ Reconnect and remember what you might have forgotten \

Met mijn open blik,  corporate ervaring, psychodynamische kennis van Insead, de natuurlessen, systemische principes en de wijsheid van paarden begeleid ik jou graag naar jouw eigen diepte.

LEIDENDE PRINCIPES

Het herontdekken van jouw kracht zie ik als de essentie van mijn opdracht. Daarbij werk ik met de volgende principes:

\ MET BEIDE BENEN OP DE GROND

Niet zweverig, wel nuchter en concreet. Met bewezen methodieken in een intens en ervaringsgericht proces. Vanuit mijn brede opleiding en ervaring begeleid ik jou met begrip voor de zakelijke en persoonlijke context.

\ LIEFDEVOL CONFRONTEREND

Vanuit de overtuiging dat jij weet wat nodig is begeleid ik jou. Echt benoemen wat er is. Met gevoel en zonder oordeel. Waarbij ik jou stimuleer om toch dieper te gaan waar dat waardevol is. Want je wilt wel resultaat.

\ IN VERBINDING MET DE NATUUR

Niet binnen op kantoor, wel naar buiten. Volop in de ervaring ga je ontdekken en her-inneren. Niet in je hoofd, maar met hart en ziel voelen. In de natuur en met de wijsheid van de paarden. De diepte in èn met beide benen op de grond.

WIE ZIJN MIJN KLANTEN