Skip to content

Avontuur in Bewustzijn – Systemisch Coachdag met Paarden

“Echte groei ontstaat wanneer je met beide benen op de grond de diepte in gaat. Waar-nemen, bewust worden en her-inneren wie jij helemaal bent.”

\ Nita Wink

Avontuur in Bewustzijn – Systemische Coachdag met Paarden

Kom bij de paarden om meer inzicht te krijgen in jezelf, anderen en het leven. Wil jij weten wat jou echt drijft? Merk je dat je vast zit in patronen en wil je deze doorbreken? Of aankijken wat jou tegenhoudt om de volgende stap in je leven te zetten? Kom dan naar een coachdag en laat je leiden door de wijsheid van de paarden.
Want als wij de wijsheid en beweging van de paarden volgen brengen zij ons telkens tot de kern! Ze nemen ons mensen mee naar de diepere laag van ons zijn. Hier mogen we samen werken om tot heelheid en ontwikkeling te komen met voluit leven als doel!

Iedereen maakt deel uit van verschillende systemen, zoals familie, werk of vriendenclub. Deze systemen hebben zowel bewust als onbewust invloed op ons gedrag. Met de paarden kunnen onze patronen zichtbaar worden gemaakt. Paarden zijn kuddedieren én vluchtdieren en voelen continu aan wat nodig is om een situatie veilig te laten zijn. Daarmee zijn paarden volledig in het hier en nu.

Vanuit die kracht laten paarden ons mensen zien welk thema speelt en wat aandacht nodig heeft. Als begeleider duiden wij wat de paarden laten zien. Door het inzetten van representanten voor iets of iemand in het systeem bestaat de mogelijkheid om de balans te herstellen en te helen. Meld je aan om een paardencoaching te ervaren waar systemisch werk/familieopstelling samen komen.

Tijdens deze dag is er ruimte voor 4 coachsessies en is het mogelijk om een eigen vraag in te brengen of om als representant deel te nemen. Als je een vraag of thema inbrengt dan ga je aan de slag met jouw eigen situatie. De kans is groot dat je tijdens de sessie van een ander gevraagd wordt als representant, waarbij je iets of iemand uit het systeem van de vraaginbrenger representeert. Je kan bijvoorbeeld staan voor de partner, de moeder, de vader, het verlangen, het dilemma of noem maar op. We zullen je hier meer over vertellen op de dag zelf, in ieder geval is onze ervaring dat je hiermee vaak ook iets waardevols van jezelf aanraakt.
Per coachdag is ruimte voor maximaal vier vraagstellers en circa vier representanten.
Prijs voor een coachsessie met inbreng van een coachvraag is € 275 voor particulieren (met factuur € 395 excl. BTW) en als representant € 75 (met factuur € 95 excl. BTW). Koffie/thee, wat lekkers, fruit en een gezonde lunch zijn bij de prijs inbegrepen.

Door wie

De coachdagen worden verzorgd door Nita Wink en Iris Garnier, beide door Kifungo gecertificeerde coaches voor Systemisch/Sjamanistisch Werken met Paarden.
Nita Wink – Avonturier, moeder en buitenmens. Na 24 jaar heeft ze haar internationale corporate carrière ingewisseld voor vrijheid en bezieling. Ze heeft zich verdiept in de psychodynamiek van mensen en organisaties (INSEAD), authentiek leiderschap en systemisch werken met paarden. Nu begeleid ze professionals en teams die zichzelf écht willen leren kennen. Uit het hoofd, in het gevoel. De diepte in met beide benen op de grond.
Iris Garnier – Onderzoekend, open blik en gefascineerd door gedrag en ontwikkeling van mensen. Ruim 20 jaar is Iris HR professional binnen zowel multinationals als jonge ondernemingen. Als sparringpartner en adviseur voor directie, management en medewerkers. Vanuit de wens naar verdieping als mens en professional heeft ze zich Profile Dynamics en het ambacht Systemisch coachen met behulp van paarden eigen gemaakt.

AANMELDEN VOOR WORKSHOP