Skip to content

AVONTUUR IN BEWUSTZIJN

Als wij de wijsheid en beweging van de paarden volgen brengen zij ons telkens tot de kern! Ze nemen ons mensen mee naar de diepere laag van ons zijn. Hier mogen we samen werken om tot heelheid en ontwikkeling te komen met voluit leven als doel! 


SYSTEMISCH WERKEN MET PAARDEN

Als wij de wijsheid en beweging van de paarden volgen brengen zij ons telkens tot de kern! Zonder oordeel en vanuit liefde, precies dat aanrakend wat aandacht en energie nodig heeft.

Daarom werk ik graag met de systemische wijsheid van paarden. Iedereen maakt deel uit van verschillende systemen, zoals familie, werk of vriendenclub. Deze systemen hebben zowel bewust als onbewust invloed op ons gedrag. Met de paarden kunnen onze patronen zichtbaar worden gemaakt. Paarden zijn kuddedieren én vluchtdieren en voelen continu aan wat nodig is om een situatie veilig te laten zijn. Daarmee zijn paarden volledig in het hier en nu. Vanuit die kracht laten paarden ons mensen zien welk thema speelt en wat aandacht nodig heeft. Als begeleider duid ik wat de paarden laten zien. Door het inzetten van representanten voor iets of iemand in het systeem bestaat de mogelijkheid om de balans te herstellen en te helen.

Vanuit deze wijsheid van de paarden werken we samen met teams, groepen en individuele vraagstukken. 

WAT IK MET DE PAARDEN VOOR JE KAN BETEKENEN

\ INDIVIDUELE COACHING

Laat het paard je helpen meer inzicht te krijgen in jezelf, anderen en het leven. Wil jij weten wat jou echt drijft? Merk je dat je vast zit in patronen en wil je deze doorbreken? Of eens kijken wat jou tegenhoudt om de volgende stap in jouw of jullie leven te zetten? 

Wil je graag een paardencoachsessie ervaren en tijdens één of meerdere sessies jouw persoonlijke coachvraag aan de orde laten komen? Of met je (samengestelde) gezin of partner een privécoaching ervaren?

Neem dan contact op en we bespreken de mogelijkheden voor jou specifiek. Laat ook een bericht achter als je op de hoogte wilt blijven van de ontwikkelingen en activiteiten.

 

\ SYSTEMISCHE COACHDAGEN

Kom naar een coachdag en laat je coachen met de wijsheid van de paarden.

Tijdens deze dag is het mogelijk om een vraag in te brengen of om als representant deel te nemen. Als je een vraag of thema inbrengt dan ga je aan de slag met jouw eigen situatie. Als representant kun je als iets of iemand uit het systeem van de vraaginbrenger ingezet worden. Daarbij kun je bijvoorbeeld staan voor de partner, de moeder, de vader, het verlangen, het dilemma of noem maar op bij de coaching van iemand anders. Hiermee raak je vaak ook iets van jezelf aan.

De coachdagen worden verzorgd in energieke samenwerking met collega Iris Garnier. Wij zijn beide door Kifungo gecertificeerd coaches voor Systemisch/Sjamanistisch Werken met Paarden. 

\ TEAMCOACHING

Met organisatieteams werken we aan het zichtbaar maken van de teamdynamiek en het onderkennen van de ‘onzichtbare’ patronen in de groep. Met de paarden wordt bloot gelegd welke thema’s spelen en kunnen ordening en balans worden hersteld. Het team kan vervolgens de energie volop laten stromen.

De inhoud van de workshop wordt afgestemd op de actuele situatie en behoefte van het team. Tijdens de workshop worden de deelnemers gestimuleerd om uit de ‘comfort zone’ te stappen en nieuwe manieren van kijken en communiceren te ervaren. Ervaring met paarden is niet nodig.

Wil je weten wat de paarden kunnen betekenen voor jouw team of organisatie? Laten we snel een afspraak maken. Wij werken op verschillende locaties door het hele land en internationaal.