Skip to content

EXECUTIVE COACHING

‘Echte groei ontstaat wanneer je met beide benen op de grond de diepte in gaat. Waar-nemen, bewust worden en her-inneren wie jij helemaal bent.’

\ Nita Wink


DE DIEPTE IN MET BEIDE BENEN OP DE GROND

Iedere coachvraag is anders, net als ieder mens. Daarom een intens en ervaringsgericht persoonlijk programma van 3 maanden afgestemd op jou. Met gebruik van beproefde en vernieuwende methoden – en vooral met aandacht – wordt het traject op jouw lijf geschreven. Zodat je volop kunt ervaren, want met praten alleen kom je er niet.

Door samenwerking tussen hoofd, hart en ziel creëer je vrijheid, krijg je meer energie, wordt je effectiever en bouw je aan jezelf. En daarmee wordt je bezield leider van jouw leven. Zakelijk succesvol èn dicht bij jezelf blijven. Durf jij jouw waarheid te spreken en naar je verlangen te luisteren? Stap de diepte in door volop in de ervaring te gaan. Want met woorden alleen kom je er niet.       

Samen komen we tot jouw kern en creëren we de ruimte om keuzes te maken, patronen te doorbreken en nieuwe wegen te verkennen. Groeien vanuit het niet-weten, vrij van oordelen en met resultaat. Coaching voor professionals door professionals.

Met mijn corporate ervaring, de psychodynamische kennis van Insead, de natuurlessen, de systemische principes en de wijsheid van de paarden begeleid ik jou graag naar jouw diepte. 

 \ Reconnect and remember what you might have forgotten \

Je leert niets nieuws, wel geef ik je toegang tot je hele zelf. 

We doen niets weg, je bent al helemaal goed zoals je bent.

Mensen zijn vooral grootgebracht met ontwikkeling van het hoofd. Dat levert veel kennis op die je ver brengt, alleen benut je niet alles wat je in je hebt. Wetenschappelijk is aangetoond dat wij over een diepere en grotere intelligentie beschikken als we naast ons hoofd ook ons hart en onderbuik mee laten doen.

Door te luisteren naar wat jouw lijf je te vertellen heeft en alles van jezelf in te sluiten kom je meer in balans en vind je de sleutel naar voluit leven. Niet zweverig, maar gewoon met twee benen op de grond. En bij voorkeur buiten, zodat je al je zintuigen kunt ervaren.

WE ZIEN ELKAAR MET REGELMAAT EN GAAN

\ WAAR-NEMEN

We verdiepen jouw waarnemings-vermogen. Iedereen heeft een eigen kijk op zijn leven en die gaan we verdiepen zodat je meer in je mars hebt om jezelf en je omgeving werkelijk waar te nemen. Niet alleen vanuit je hoofd begrijpen, maar met hart en ziel voelen. Weten wie jij werkelijk bent, wat jou drijft en waar je naartoe wilt. En waar kan dat nou beter dan buiten in contact met de natuur. Wake-up your senses!

\ BEWUSTWORDEN

Ik loop een dag met je mee in jouw dagelijkse praktijk. Zo hoef je niet te vertellen hoe jij denkt dat het is, maar zie ik hoe het werkelijk is. Jouw (veelal onbewuste) overtuigingen en gedrags-patronen maken we zichtbaar. En daarmee de invloed hiervan op je omgeving en op de effectiviteit van jouw functioneren. Eenmaal bewust kunnen we eventuele verstoringen constateren en herstellen.

\ HIER-INNEREN

Zonder oordeel accepteren wie jij helemaal bent en wat allemaal deel van jou is, om te gaan her-inneren. Met de wijsheid van de paarden gaan we met beide benen op de grond de diepte in. Je wordt door mij begeleid in een veilige setting. Waarin je mag ervaren wat nodig is om jouw verstoringen weg te nemen. Met inzichten en transformatie die voor jou passend en blijvend is. En energie die volop stroomt.